cocd
COCD vzw scoort een 9 op Springest, bekijk de ervaringen en het aanbod.
Wat erg fijn was waren d alles lezen din 20 okt 2015 093452: UTC. COCD, het Centrum voor de Ontwikkeling van het Creatief Denken is een vereniging van gedreven leden en zielsverwanten die zich privé of professioneel bezig houden met diverse disciplines op het gebied van toegepaste creativiteit.
motorola moto g4 32gb
COCD Het kennisinstituut voor creativiteit.
Onder begeleiding van COCD zijn we met ons team tot nieuwe toepassingen van onze klantenkaart gekomen. Hiermee hebben we het aantal gebruikers van de klantenkaart in 1 jaar verdubbeld. Henk, Customer support. De" COCD Applied Creativity Fundamentals opleiding heeft me geleerd hoe belangrijk het is om mijn oordeel uit te stellen.
beige jas dames
COCD-box Ik innoveer.
Ideeën die niet origineel zijn en ook niet realiseerbaar, in de linkerbovenhoek van de COCD-box, kan je gerust overslaan. Elk idee valt dan in een van deze drie groepen.: NOW-ideeën: eenvoudige ideeën waar je meteen mee aan de slag kunt.
Consultant
COCD Box De Innovator Evert.
Deze box is bedoeld voor het convergeren als er veel ideeën uit de brainstorm zijn gekomen. Opzet van de COCD Box. De COCD Box is een kleine matrix van twee bij twee; realiseerbare tegen nog niet realiseerbare ideeën en bekende en nieuwe ideeën.
jachtverhuur friesland
werkvorm keuze techniek in brainstorm COCD-BOX Lemmens FaciliteertLemmens Faciliteert.
Maar hoe schep je orde in de gecreëerde chaos? Het COCD Centrum voor de Ontwikkeling van het Creatief Denken heeft een matrix ontwikkeld waarmee je een selectie maakt van de meest belovende ideeën en waarmee je je ook richt op innovatie.
COCD Basisopleiding, Creatief Denken.
facilitator is er de Top Facilitator training.Inschrijvenvia deze link: Na of naast deze cursussen, biedt COCD jehttp//www.cocd.org/nl/node/25: nog tal van andere opleiding zoals bijvoorbeeld Mindmappen, Beelddenkenof, telefonisch op: Divergeren, Convergeren, Creatief00 32 03 826 93 33 Schrijven, e.v.aof via inschrijfformulier dat je op de laatstepagina vindt.

Contacteer ons