creatief denken boek
Creatief denken voor Dummies door David Cox Boek Managementboek.nl.
Creatief denken voor Dummies helpt je op weg! Of het nu gaat om die roman die je altijd al hebt willen schrijven of het eigen bedrijf dat je wil opzetten, dit praktische, hands-on boek brengt je inspiratie, tips en technieken om het beste uit je creativiteit te halen!
bouwtekeningen van huizen
Top 10 boeken over creativiteit innovatie HatRabbits.
titels op zijn naam staan, en lang niet allemaal zijn om over naar huis te schrijven, maar Serious Creativity is een pareltje. De Bono legt in dit boek haarfijn uit waarom we creatief denken hard nodig hebben en biedt de lezer eenvoudige, maar krachtige denktechnieken.
hip kinderbehang
Atlas Contact Creatief denken Edward de Bono: Atlas Contact.
Van de hand van Edward de Bono, bestsellerauteur van onder meer Zes denkende hoofddeksels en Gym voor je geest, is er nu het allesoverkoepelende magnum opus: Creatief denken. Met dit boek wil hij ons aanzetten ons denken te vernieuwen. Veel conflicten en problemen van honger en oorlog tot onze eigen problemen thuis en op het werk blijven onopgelost.
SEO bureau
4 Boeken om je creativiteit een boost te geven Lifehacking.
Lees ook: Top 5 boeken voor persoonlijke ontwikkeling. Dit boek geeft de lezer een rondleiding in zijn eigen denken en helpt hem de eigen creativiteit te ontdekken. Ook wordt aandacht besteed aan het creatief proces met de groep om te eindigen met creativiteitsmanagement.
airco kopen
Creatief denken door Rob Eastaway Boek Jongbloed.nl.
Actueel Opinie Interviews Recensies. Home Boeken Management Creatief denken. 101 ideeen om denkpatronen te doorbreken. Nederlandstalig Ingenaaid, 144 blz. Forte Uitgevers 1e druk, 2008. Niet meer leverbaar. Over dit boek Inhoudsopgave Bestelopties De Auteur. Ontdek hoe u zich uit vastgeroeste denkpatronen kunt bevrijden en betreed een wereld waarin originele idee├źn, slimme oplossingen en creatief plezier.

Contacteer ons