creatieve cursussen
Fotografie cursus
Het is een kans om te leren van een professionele fotograaf en ervaren fotografie vakdocent. U neemt deel aan een eendaagse fotografie cursus van zeer hoge kwaliteit. Wij geven u ook veel waardevolle tips en trucs mee. Voor een gedegen en evenwichtige aanpak wordt het lesprogramma zowel gegeven in het leslokaal als begeleid in de praktijk tijdens fotografie veldopdrachten. Gedurende deze dag is er voldoende voldoende tijd voor u is geen vraag teveel en geven wij zonder lastige jargon begrijpelijk uitleg met behulp van schermpresentaties voorbeelden opdrachten en oefeningen. Er is een goede balans tussen theorie en praktijk zodat u luisterend en al doende leert.
creatieve cursussen - sales cursus Sellingnet Training Coaching Advies.
Ontdek in onze opleidingscatalogus welke sales cursus wij kunnen aanbieden. Met de sales cursus van Sellingnet verkrijgt u beter inzicht in de latente behoefte van uw klant en overtuigt u hem makkelijker. Een sales cursus van Sellingnet maakt het verschil want wij leren uw medewerkers in onze sales cursus om waarde te creëren.
Training NLP Tilburg Out of my Box Omdat trainen werkt!
hoe je informatie verwerkt, hoe je het aan jezelf weergeeft en hoe je het in de vorm van gedrag teruggeeft. Wat is eigenlijk de impact van jouw gedrag op anderen en hoe kun je de respons op je eigen communicatie positief beïnvloeden.
Woej Creatieve cursussen.
Heeft u altijd al geschilderd of geboetseerd? Of heeft u zin in een nieuwe hobby? Woej heeft leuke en inspirerende cursussen tegen een lage prijs! Links naar andere creatieve cursussen. Cursussen in Wijkcentrum Agora. Informatie uit de gemeentegids over hobbyclubs, verenigingen en vrijetijdsbesteding.
creatieve workshops
creatieve cursus, workshop, breda, weerbaarheidstraining, schilderenCreatief Atelier Luna.
Hierover vind je informatie onder creatieve workshops. Creatieve coaching of kunstzinnige therapie voor volwassenen en kinderen. Vanuit creatieve processen en ervaringen komen tot inzichten over jezelf en hoe deze omgevormd kunnen worden in je leven. Informatie over creatieve cursussen vind je onder cursussen.
cursussen
Creatieve cursussen.
Bij het LAK kun je deelnemen aan een groot aantal cursussen op het gebied van kunstzinnige vorming onder begeleiding van professionele docenten. Wij bieden cursussen aan in de volgende categorieën: toneel en presentatie, dans, beeldende kunst, muziek, fotografie en schrijven.
cursus google adwords
De Schets Creatieve cursussen CHV Noordkade Veghel.
GEVESTIGD OP NOORDKADE: De Schets Creatieve cursussen. DE SCHETS Teken en schilderatelier. Bij de Schets kunt u terecht voor verschillende lessen, projecten en cursussen. Zo verzorgen zij onder andere teken en schilderlessen, cursussen voor jongeren, cursus creatief vormgeven en onderwijsprojecten, soms in samenwerking met andere instellingen.
cursussen
Diverse creatieve cursussen creatief Volksuniversiteit Lisse.
Doelstelling en organisatie. Creatief boekbinden en kartonage. Creatief met textiel. Diverse creatieve cursussen. Volks en fijnschilderen. Kunst, Cultuur en Kennis. Beweging en Ontspanning. Diverse creatieve cursussen. Klik op cursusnaam voor volledige informatie. zaterdag 1000: uur. start 16 januari 2016 3x.
cursussen
Creatief Volksuniversiteit.
Literatuur en Poezie. Meer dan 300 cursussen. Meer dan 15 talen. Een begrip sinds 1917. Echt iedereen kan creatief bezig zijn, of je nou voor de eerste keer een penseel oppakt of al redelijk doorkneed bent in de wereld van keramiek. Bij de Volksuniversiteit bieden wij u een divers aanbod creatieve workshops aan.
cursussen
Creatief Volksuniversiteit Den Haag.
Leuk is dat er aan het eind van een cursus altijd concrete resultaten zijn om met je. medecursisten te bewonderen: een schilderij, een fotoserie of je eigen levensverhaal. Beeld, plan of idee in je hoofd? Maak het concreet in één van onze creatieve cursussen. Binnenkort: Creatieve handvaardigheid.
itil cursus
Workshops cursussen in Enschede Uit in Enschede.
Sport spel, actief. Enschede biedt een ruim aanbod in workshops en cursussen, een leuke manier om eens kennis te maken met iets nieuws. Op diverse locaties zijn kookworkshops te boeken, voor volwassenen maar ook voor kinderen. Creatieve workshops zijn er ook: wat te denken van een workshop potten bakken, een keramiek cursus of een workshop voor het pimpen van je eigen meubelstuk.
schoonmaak cursus
Bekijk al onze creatieve cursussen en opleidingen NTI.
Start vandaag nog met een van onze creatieve opleidingen of creatieve cursussen. 27 opleidingen en cursussen gevonden in Creatief Snel naar: HBO Bachelor opleidingen 1 Korte HBO-programma's' 1 Volledige MBO-opleidingen 1 Basisopleidingen 1 Beroepsopleidingen 7 Cursussen 16. HBO Bachelor opleidingen.
management cursus
Het Paleis Groningen: hotel, zaalverhuur, bedrijven kunstenaars.
cursussen
Iets creatiefs Leren? Volg een cursus als thuisstudie NHA.
Scherp je beeldend talent en boor creatieve bronnen aan. Van een cursus schilderen tot een cursus bloemschikken en van bijzonder koken tot kalligrafie: de creatieve cursussen van de NHA inspireren je en maken je nóg creatiever. Wil je van je hobby je werk maken?
Groene Hart Creatief Creatieve workshops cursussen in het Groene Hart.
Op Groene Hart Creatief vind je inspirerende creatieve workshops en cursussen. Of je nu voor jezelf iets zoekt, of voor een uitje met familie, vrienden of collega's, je vindt altijd wel iets dat bij je past. En natuurlijk is er ook een ruim aanbod voor verjaardagsfeestjes en kinderpartijtjes.

Contacteer ons