pabowijzer
Pabowijzer: een studie naar de behoeften, het leereffect en gebruikt van de digitale ondersteuning voor Pabo studenten en docenten University of Twente Student Theses.
Faculty ITC Master Theses. Pabowijzer: een studie naar de behoeften, het leereffect en gebruikt van de digitale ondersteuning voor Pabo studenten en docenten. Overwijk, Marita 2009 Pabowijzer: een studie naar de behoeften, het leereffect en gebruikt van de digitale ondersteuning voor Pabo studenten en docenten.
6 pits gasfornuis met oven
Pabowijzer Vives.
Het zelf bouwen van een portfolio zet aan tot reflecteren op het eigen leerproces en de te verwerven competenties, aldus de makers. Door middel van een externe site, die door de Pabowijzer wordt doorgelinkt, leren studenten geheel zelfstandig een digitaal portfolio bouwen.
LED inbouwspotjes
Laat maar zien.
wifi
Self Service Portal Veelgestelde vragen.
Is PaboWijzer opleidingsdekkend? Ons aanbod wordt over het algemeen aangeschaft vanaf studiejaar 1 soms studiejaar 2. Wij hebben geprobeerd een aanbod in de breedte dus voor alle vakken te selecteren. Heeft dit antwoord geholpen? Overige vragen voor Pabowijzer. Zijn alle pabo-boeken beschikbaar in PaboWijzer?
artiesten boeken
Self Service Portal Veelgestelde vragen.
Zijn alle pabo-boeken beschikbaar in PaboWijzer? De meeste pabo-boeken van Noordhoff Uitgevers worden via PaboWijzer ondersteund. Maar niet alle boeken lenen zich voor specifieke digitale ondersteuning. Heeft dit antwoord geholpen? Overige vragen voor Pabowijzer. Is PaboWijzer opleidingsdekkend? Waarin verschilt PaboWijzer van Sherpa Pro?
stretchfolie
T Avans.
Container kopen
PABOforum.nl. PABOforum.nl Toon onderwerp Toegangscode's' pabowijzer.
Re: Toegangscode's' pabowijzer. door Annemarije op 21 feb 2011, 1603.: Oh dat wist ik niet: Nou ja bedankt voor je reactie in ieder geval.: PABOforum Baby Berichten: 4 Geregistreerd op: 21 feb 2011, 1348: Woonplaats: Haarlem Groep: 4 Schooltype: Openbaar PABO jaar: 2. Re: Toegangscode's' pabowijzer.

Contacteer ons